Over Ons

   MOMENTEN DIE JE NOOIT WENST TE VERGETEN

   Hoi!

   Wij zijn Jimmy en Kasia.

   Zoals jullie wellicht al konden raden zijn wij de creatieve zielen achter Jimmy + Kasia Huwelijksfilms en Fotografie. We zijn uiterst gelukkig te mogen leven en werken in het hart van ons prachtig (echter soms regenachtig) Vlaanderen maar houden ook erg veel van reizen en het werken op meer afgelegen locaties.

   Als koppel samenwerken EN leven is niet altijd even makkelijk maar toch ontzettend belonend. Er schuilt immers iets magisch in de mogelijkheid om ideeen uit te wisselen en net dat werk te mogen doen wat anderen gelukkig maakt.

   We mogen dan al eens af en toe een andere mening hebben omtrent kleine details maar zijn het alvast eens wat onze missie betreft!

   Aarzel niet om contact op te nemen. We kijken er immers erg naar uit om ook jullie verhaal te mogen vertellen.

   JIMMY

   Jimmy is erg gepassioneerd wat zijn foto en film projecten betreft.  Er gaat geen dag voorbij zonder enthousiast te zijn over iets nieuws dat hij kan uitproberen.  Hij heeft meer dan 10 jaar ervaring in de audiovisuele wereld en werkte lange tijd als filmmaker in het nachtleven waar hij vele internationale artiesten filmde en ontmoette waaronder David Guetta, Roger Sanchez, Neyo, Swedisch House Maffie, Black Eyed Peas en vele anderen.

   NEEM CONTACT OP

   KASIA

   Kasia doet dagelijks nieuwe frisse inspiratie op voor het stylen van onze fotoshoots en films.  Wanneer ze een keer niet op zoek is naar een nieuw accessoire zet ze graag de keuken op stelten terwijl ze een nieuw veggi recept uitprobeert of kan je haar knus terugvinden in de sofa samen met een goed boek en grote kop thee.  Oh ja, en ze is tevens een gecertifieerd MUD make-up artiest en helpt je dus graag er piekfijn uit te zien tijdens jullie fotoshoot!

   NEEM CONTACT OP

   Benieuwd naar meer..

   Breng dan zeker een bezoekje aan www.swieties.be waar we ons richten op newborn en familie portret fotografie en waar je ons een beetje beter kan leren kennen op basis van wat ook anderen over ons te vertellen hebben.

   En naast al dat vele persoonlijke werk richten we onze pijlen met www.lorem.be toch ook af en toe nog op bedrijven.

   KENNISMAKING

   Vertel Ons Julllie Verhaal
   NEEM CONTACT OP