Onze leuke speelse huwelijksfotografie

    

   Huwelijksfotograaf Jimmy+Kasia.

   Bijzondere momenten vastleggen is onze passie en ons leven.

   Die glimlach op jullie gezichten zien verschijnen wanneer jullie jullie huwelijksfoto’s of huwelijksfilm voor het eerst te zien krijgen.  We krijgen er vaak zelf kippenvel van wanneer we terugdenken aan die leuke momenten. Dat is wat ons elke dag weer motiveert. Perfectie is uitermate belangrijk voor ons. We moeten er zelf een voldaan en goed gevoel bij hebben vooraleer we ons werk aan jullie opleveren. Als huwelijksfotograaf werken we in Antwerpen maar zijn we ook beschikbaar voor destination weddings in onze buurlanden en ver daarbuiten.

   Wensen jullie graag een prachtig huwelijksaandenken, laat ons dan jullie verhaal vertellen!

   Wij zorgen er alvast voor dat jullie er geen spijt van zullen krijgen!

    

   Een interessant weetje.

   We bereiden ons voor elk huwelijk tot in de puntjes voor.  Elk huwelijk biedt ons een nieuwe fijne uitdaging en dus laten we nooit iets aan het toeval over.  Zo brengen we bij elk huwelijk het nodige backup materiaal (extra camera’s, lenzen, flitsen) mee zodat we zeker niet voor onaangename verrassingen komen te staan op jullie meest belangrijke dag.  We zien onszelf als veel meer dan een huwelijksfotograaf.  Onze jarenlange ervaring maakt dat we graag al onze kennis en ervaring met jullie delen om jullie zo de mooiste beleving te kunnen bezorgen.  We zijn niet enkel een huwelijksfotograaf maar als het ware ook een beetje wedding planners.

    

   Onze stijl.

   Onze stijl van huwelijksfotografie is romantisch, fris, speels en modern. We houden van het vastleggen van emotie, kleine onbetaalbare momenten tussen mensen en de prachtige details en decoraties die zoveel voor jullie betekenen. Door als koppel te werken kunnen we er voor zorgen dat we elk belangrijk moment kunnen vastleggen opdat jullie deze levenslang kunnen koesteren. Als huwelijksfotograaf vangen de dag aan bij de voorbereidingen van de bruid en bruidegom en begeleiden jullie doorheen de hele dag, steeds binnen handbereik voor hulp of advies wanneer nodig. Zo kunnen jullie ten volle van jullie bijzondere dag genieten.