Onze leuke hippe Trouwfilms

    

   Waarom voor jullie huwelijksfilm kiezen voor Jimmy+Kasia.

   Bij Jimmy + Kasia beschikken we over een berg ervaring wat betreft het filmen en monteren van huwelijksfilms.

   Bijna 5 jaar lang werkten we namelijk als filmmaker voor België’s grootste nachtclub Noxx (vandaag bekend als IKON) waar we tal van internationale artiesten filmden en interviewden in de meest extreme licht en geluidsomstandigheden omringd door duizenden gasten.  Ook al beleefden we toen een schitterende tijd, het was tijd om het ritme van het nachtleven in te ruilen voor een meer stabiel en gezonder dagritme.  Dat is waarom we ons zijn gaan focussen op huwelijksfilms en waarom we ook zeer graag jullie verhaal zouden vertellen!

   Een trouwfilm of huwelijksvideo is immers veel meer dan een aaneenschakeling van wat beelden.  Het is een dag vol emoties welke we graag navertellen in een korte huwelijksfilm die jullie jullie dag dan ook meteen doen herbeleven.  Als videograaf focussen we op het vastleggen van de emoties van de dag en staat een herbeleving centraal.  We willen het ook zelf weer kunnen voelen en herbeleven wanneer we jullie verhaal vertellen.  Die momentjes waar je kippenvel van krijgt kunnen herbeleven, daar is het bij ons om te doen.

    

   Technische weetjes omtrent onze trouwfilms.

   We schakelen tijdens jullie ceremonie meer dan 1 camera in.

   We zorgen steeds voor een backup camera.  Het blijft immers een technisch apparaat en ook dat kan het door omstandigheden net op jullie cruciale dag laten afweten.

   Al onze trouwfilms worden sinds 2022 gefilmd in 4K.

   Indien de omstandigheden, en dan denken we meteen aan zowel het weer als de locatie, het toelaten kunnen we enkele 4K drone beelden toevoegen aan jullie trouwfilm.  We volgden hiervoor een professionele opleiding en zijn dus op de hoogte van de wetgeving hieromtrent.

   We zorgen steeds voor afzonderlijke geluidsopnames gemaakt op zeer professioneel geluidsmateriaal en dus wordt niets aan het toeval overgelaten.

    

   Enkele voorbeelden van onze huwelijksfilms.

   Laat jullie meeslepen in enkele van onze verhalen.

   Klik op de pijltjes links en rechts om naar de volgende en vorige film te navigeren.

   Veel kijkplezier!